Widget Image

Prekomerno znojenje? Imamo rešenje Prespi Guard Antiperspirant

Naručite putem telefona 011/453 7402, 011/2639 583 i 063/177 97 67

Perspi Guard

Šta je Perspi Guard?

Perspi Guard je zadivljujući losion koji pomaže u sprečavanju prekomernog znojenja(hiperhidroze). Perspi Guard je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate i od vrlo teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno, dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

  • Highly Customizable
  • Pre-Built Pages
  • Clean Design
  • Extensive Options
  • Top Notch Quality
  • Responsive Design

Kako se koristi Perspi Guard?

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite sprejom 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala i grudi kao i ledja. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu and, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate avenenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede eget, arcu.

Ko su korisnici Perspi Guard-a?

Perspi Guard koriste osobe sa teškim oblikom prekomernog znojenja(hiperhidroze), a i ostala populacija za normalnu upotrebu. Mogu ga koristititi žene i muškarci, deca do 15 godina moraju se prvo konsultovati sa lekarom.

Da li Perspi Guard ima neželjena dejstva?

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dodje to iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima.

Koja je razlika izmedju Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata?

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu. Takodje, pakovan je u bočicama od 50ml u obliku spreja, što znači da sadrži duplu količinu sličnih proizvoda, što je vrlo bitan faktor u plaćanju!

Koja je razlika izmedju Perspi Guard-a i običnih dezodoransa?

Perspi Guard prodire duboko u kožu i svojojm jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda. Dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.